LIVRARE SIGURĂ! Nu vă faceți griji! Luăm foarte în serios siguranța clienților noștri!
Curierii noștri schimbă măștile și mănușile la fiecare două ore. Procesul de livrare și plată are loc fără contact direct.
"Femeile suferă de cistită mult mai des decât bărbații din cauza caracteristicilor organismului"
Urolog, Doctor în filosofie Gabriel Ionescu
43 675 recenzii
despre Urolesin
Scor mediu 4,8 puncte
Comandați un apel!
UROLESIN
VEȚI UITA DE CISTITĂ ÎNTR-O SINGURĂ ZI!
Eficacitatea dovedită
clinic a ingredientelor

pe bază vegetală
Ameliorează durerea
Normalizează urinarea
Elimină inflamația
Învinge cistita pentru totdeauna
159 RON la promoție
Sinergia
naturii și a științei!
VI SE PARE CUNOSCUT?
Nevoia
frecventă de a urina
Slăbiciune, stare generală de rău
Durere sau arsură la urinare
Atacuri spasmodice
Disconfort în timpul sexului
Dureri în partea inferioară a spatelui
Ușor răcit - și din nou cistită!
Necesitatea de a schimba frecvent absorbantele igienice
Ești îngrijorată
că vine un miros neplăcut de la tine
Urina iese în porții mici
Dacă există cel puțin 1 simptom, acționați URGENT! Începeți lupta împotriva cistitei ACUM, fără a aștepta complicații!
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ IGNORAȚI CISTITA
SÂNGE în urină
INCONTINENŢĂ
NECROZA vezicii urinare
CHIST și polipi
CANCERUL vezicii urinare
INFERTILITATE și sarcina extrauterină
OMUL DE ȘTIINȚĂ
ȘI MEDICUL PERSAN AVICENNA A SPUS:
Avicenna
Doctor, om de știință, filozof
980-1037
Medicul are trei mijloace în lupta împotriva bolii:
un cuvânt, o plantă, un cuțit. "

Cine dintre noi vrea să meargă sub cuțit? Nimeni! Prin urmare, acum este momentul să vă încredințați sănătatea puterii vindecătoare a plantelor care ajută oamenii de mii de ani.

AVICENNA A MAI SPUS
"Dacă ești cu mine, vom fi împreună împotriva bolii tale
și vom câștiga. Dacă tu și boala sunteți împreună împotriva mea, puteți câștiga."
ÎNFRÂNGEREA CISTITEI
O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA ESTE REAL!
Peste 10.000 de femei sunt mulțumite de viața lor după victoria asupra cistitei! Singurul remediu eficient pentru inflamația vezicii urinare este remediul natural Urolesin
Ingredientele active ameliorează durerea și facilitează urinarea deja în primele zile de la administrarea produsului!
ADMINISTRAREA Urolesin
- ACEASTA ESTE ELIMINAREA CAUZEI PRINCIPALE A CISTITEI ȘI BLOCAREA INFLAMAȚIEI!
25 PICĂTURI DE DOUĂ ORI PE ZI CU 30 DE MINUTE ÎNAINTE DE MESE.
Nu are efecte secundare, nu supraîncărcă ficatul și rinichii. Cele mai bune rezultate sunt obținute după 30 sau mai multe
REZULTATE CONFIRMATE CLINIC:
Am văzut documente care arată că Urolesin este un produs cu adevărat eficient. Am dat pacienților posibilitatea de a alege diferite medicamente. Datorită recenziilor bune, majoritatea aleg Urolesin. Cu ajutorul acestui produs, toți au restabilit rapid sănătatea sistemului genito-urinar. Durerea și arsurile au dispărut. Au început să meargă la toaletă mult mai rar și sexul a început să le ofere din nou plăcere.
Disconfortul dispare, pacienții se concentrează mai bine la muncă și alte lucruri. Complexele nu mai deranjează oamenii. Consider Urolesan un pas înainte în știință.
Lucrul meu ca medic este să vindec complet pacientul și, cel mai important, să nu-i dăunez organismul. Deci, cu cât mai puține efecte secundare are produsul, cu atât mai bine. Prin urmare, recomand oprirea utilizării substanțelor chimice și combaterea cistitei cu mijloace lejere, dar eficiente!
George Nita
Urolog, București
Experiență medicală de 25 de ani.
Urolesin
RECENZII
Evaluarea mea este 5
Alina Am cumpărat acest remediu în timpul iernii, mi-a fost rușine să merg la doctor, l-am găsit pe Internet. Urolesin m-a ajutat, am băut și suc de afine și am cumpărat afine congelate. Toate simptomele neplăcute și boala în sine au trecut repede, m-am recuperat! Recomand la toți din suflet, în special femeile care suferă de recidive constante ale bolii!
Evaluarea mea este 4,5
Nicoleta M-am dus la medic pentru tratament - la urma urmei, un specialist ar trebui să prescrie pastile. Din păcate, medicamentele prescrise au adesea efecte secundare specifice și, uneori, provoacă dependență de ele. Am tratat cistita cu antibiotice, am ucis toată flora și rinichii cu ei, dar cistita sa întors. Nu a fost nici o scăpare! Anul trecut am trecut la o dietă sănătoasă și am renunțat la pastile la maxim. Mai puțină chimie înseamnă mai multă sănătate. Deci, recenziile despre Urolesin m-au convins!!! NU AM REGRETAT NICIODATĂ! Problema a dispărut! Rapid și mult timp, nu-mi amintesc de cistită timp de șase luni!
Evaluarea mea este 4,5
Bianca Cistita mea nu este cronică, mă deranjează o dată pe an. Am luat medicamente care reduc durerea. Acesta este principalul lucru care îngrijorează pe toată lumea. Apoi am auzit despre Urolesin, are o mulțime de extracte de plante utile în compoziția sa, apoi mi-am dat seama - că produsul mă va ajuta. Am început să iau aceste picături. În prezent, au trecut 7 luni de la finalizarea cursului Urolesin. Mă simt foarte bine. Poate că nu voi mai experimenta ororile cistitei!
Evaluarea mea este 5
Mădălina Recent, am avut un alt atac de cistită, am fost bolnavă de ea timp de 16 ani. Am fost tratată la sfatul unui medic: am băut multă apă (pentru ca infecția să părăseacă organismul), am observat o odihnă sexuală completă. Dar de data aceasta, în loc de antibiotice, mi s-a prescris să beau Urolesin. Medicul m-a avertizat că nu va exista un efect imediat din acest remediu, trebuie să-l beau mai mult timp decât un antibiotic. Dar remediul este mai sigur și nu provoacă efecte secundare (am avut întotdeauna aftoasă după pastile). Durerea a dispărut după 3 zile. Cistita nu mai deranjează. Deci, luați în atenție acest produs!
Evaluarea mea este 4
Teodora Am descoperit Urolesin din întâmplare. Am avut exacerbări a doua zi după sex sau după ce am băut alcool în orice, chiar și în cele mai mici doze. Senzațiile erau dezgustătoare: arsuri în uretră, uneori durere în abdomen. Era imposibil să beau antibiotice de fiecare dată, așa că am decis să încerc omologul lor pe bază de plante. Rezultatul este bun. Treptat problema mea a dispărut. Acum atacurile, dacă se întâmplă, sunt foarte rare și senzațiile neplăcute nu se manifestă atât de mult. Totul revine la normal a doua zi.
Evaluarea mea este 5
Beatrice Toți medicii recomandă doar antibiotice, nu există nimic altceva în arsenalul lor. Prietena mea a trăit literalmente pe ele! Când termină să le ia, o săptămână mai târziu are un alt atac de cistită și totul merge în cerc. Ea merge la medic și prescrie din nou un antibiotic, deja altul, mai puternic. Și așa mai departe la nesfârșit. Drept urmare, m-a ascultat și a început să bea Urolesin. După 3 zile, m-a sunat și mi-a spus că durerea a dispărut, ușurarea a venit aproape imediat. Și cel mai important, un astfel de tratament este sigur pentru organism.
V-A AJUTAT UROLESIN?
DA
NU
NU AM ÎNCERCAT, VREAU SĂ ȘTIU REZULTATELE
FERIȚI-VĂ DE FALSURI!!
DATORITĂ POPULARITĂȚII CRESCUTE A LUI UROLESIN, CAZURILE DE FALSURI AU DEVENIT MAI FRECVENTE.

DOAR AICI PUTEȚI CUMPĂRA PRODUSUL ORIGINAL LA CEL MAI BUN PREȚ DE LA PRODUCĂTOR!
CUM LUCRĂM:
Faceți o comandă și obțineți o reducere
Așteptați un apel de la operator pentru a preciza adresa și timpul de livrare
Nici un risc! Plata la livrare la curier
ACCEPTĂM COMENZI ÎN TOATĂ ROMÂNIA
Urolesin
VEȘI UITA DE CISTITĂ ÎNTR-O SINGURĂ ZI!
Sinergia
naturii și a științei!
 • DOAR ASTĂZI!

  • COMANDĂ UROLESIN LA PROMOȚIE:
  • 159 RON
  • 318 RON

  Până la finalul promoției rămțne:

  00
  ore
  :
  00
  minute
  :
  00
  secunde

  LA PROMOȚIE AU RĂMAS: 5 BUC.

 • pack
  • 318 RON
  • 159 RON

  LA PROMOȚIE AU RĂMAS:5 BUC.